Трамп како од мајку роден е права атракција за сликање (фото+видео)

Сподели со своите пријатели

У Америку изникнала статуа на голога Трампа, пиштољ све на изволте, а људи трчкав да си терав мајтап с’с еднога од потенцијални нови претседатели на САД.

 

Loading...

Tan2016-8-18_2025266_5

 

Они се сликав с’с његово „трамповче“, местив му фризуру, позирав с’с њега и га снимав, а поставен е на постамент на кој пишуе „Цар нема муда“.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.