Трајче повторно блесна на шоуто ”Пинкове звездице” (видео)

Сподели со своите пријатели

Трајче Ѓеоргиев, македонскиот претставник во шоуто ”Пинкове звездице”, уште еднаш ја крена присутната публика на нозе.

Loading...

Младиот струмичанец, овојпат тоа го направи со одличната изведба на песната од Тамара Тодевска ”Тажна љубов, среќна песна”, и така уште еднаш го потврди својот голем музучки талент да се пронајде во секоја песна, било тоа да е од македонската или странската музичка сцена.

Уживајте:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *