Трајче Ѓорѓиев – фаворит за големото суперфинале на „Пинкови ѕвездички“

Сподели со своите пријатели

Македонскиот натпреварувач Трајче Ѓоргиев влезе во суперфиналето на шоуто ”Пинкови ѕвездички” кое ќе одржи на 4 јули, настапувајќи со песната “If I Ain`t Got You” од Алиша Кис.

Loading...

Во суперфиналето нема да настапат Никола Миленковиќ и Ирина Арсенијевиќ. Тие синоќа добија најмалку гласови и го напуштија натпреварувањето.

Во суперфиналето покрај Трајче ќе настапат и Матеја, Јован, Игор, Павле, Марија, Лена и Ирина.

Кој ќе биде ”Пинкова ѕвездичка” одлучува публиката со СМС гласање, кое е отворено секој ден до суперфиналето.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.