Трајче Ѓоргиев вечер ќе настапи во супер – финале на ”Пинкови ѕвездички”

Сподели со своите пријатели

Во Белград вечер ќе се одржи супер – финале  на популарното музичко шоу ,,Пинкови  sвездички”, на кое ќе настапи и Трајче Ѓорѓиев како  единствен претставник од Македонија.

Loading...

Вечерва во битка за победа ќе настапат Марија Сердар, Исидора Митиќ, Валентина Мец, Трајче Ѓоргиев, Лена Стаменковиќ, Павле Василевиќ и Давид Радосављевиќ.

Жирито во состав Јелена Томашевиќ, Леонтина Вукомановиќ, Гоца Тржан, Хари Варешановиќ и Милан Станковиќ кои ги советуваа и насочуваа малите натпреварувачи во текот на овој серијал, вечерва ќе одлучат кој ќе биде првиот победник на шоуто.

Супер – финалето започнува во 20:30 часот.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.