Трајче Ѓеоргиев со емотивна приказна за своите успеси и разочарувања (видео)

Сподели со своите пријатели

Трајче Ѓоргиев, момче кое се бори за победа на српското шоу ”Пинкови ѕвездички” во јавноста сподели емотивна исповед, за тоа како и зошто се пријавил на овој музички натпревар и секако за музиката која е негов живот.

Loading...

Во продолжение погледнете ја целата емисија посветена на фантастичниот Трајче Ѓоргиев.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.