Топ 5 скриени камере к’д уместо шалу, падна здрав ќутек (видео)

Сподели со своите пријатели

Скриени камере или попознати како пранк, некад не добиев комичан крај, него здрав ќутек од тија што се опробав да се поигравав сас невин народ, у обид да видив каква ќе биде реакција.

Loading...

Епа реакција е ќутек. И тој да не кажемо, ама заслужен.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.