Топ 10 парови кои глумеле во љубовни сцени, а всушност не се поднесувале (видео)

Сподели со своите пријатели

Замислете дека мора да се бакнувате и да се тркалате по креветот со некој кој го сметате како одбиве, замислен и напорен, а да глумите дека го обожавате? ВсуШност тоа е честа реалност помеѓу глумците. Овие глумци кои можете да ги видите во видеото подолу всушност не се поднесувале,а некогаш работите оделе толку далеку што меѓусебно се понижувале пред останатите актерки екипи, но и озборувале по медиумите. Кој би рекол, зарем не!?

Loading...


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.