Топ 10 хорор рекламе – гледаш и вадиш се од памет (видео)

Сподели со своите пријатели

Рекламе не мора да бидев искључиво смешни или да имав еротску содржину. Некад може да бидев и страшни, па богами и језиви како што е рекламна кампања за промоцију на СОС линију за лица сас самоубиствени намере.

Loading...

Малко делује фрик, нели?


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.