28.07.2015 10:20

Тој започна да пее, а жирито се фати за глава (видео)

Facebook Twitter Google+

Не постојат многу пејачи кои можат да ја испејат песната од Џејмс Браун – „This is a Man’s World“, но за Чарли тоа не претставуваше никаков проблем. Нему му беа потребни само 2 секунди и стие членови на жирито да ги притиснат црвените копчиња.

Жирито има видено и слушнато многу талентирани пејачи, но овој човек е посебен. Слушнете и самите зошто.

loading...

© Со преземање на содржината ги прифаќате Условите за преземање содржини
Loading...

Последни наслови

Facebook Comments