Тој што се превртесва с’с авто за њима уопште не е проблем (видео)

Сподели со своите пријатели

Т’ј тркачки дух нормално зане да биде много интересан и заносан, па еве дечки се превртесва с’с авто на трку у Канаду, ама тој нормално не е проблем. На њима и тој им е интересно.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.