Тој што га има снимено овај камера ќе ви гу заледи крв у вене (видео)

Сподели со своите пријатели

Експерти за паранормални појаве су веќ повикани да га истражив случај, откако овој видео доста брзо се појавило на интернет.

Loading...

Језива снимка која личи на хорор филм прикажуе фигуру која личи на духа и си поминуе у ходник у ноќан клуб.

А како тој изгледа погледнете и сами у видео.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.