Тој е тој – људи су стварно неустрашиви (видео)

Сподели со своите пријатели

Нов серијал на компилацију ”People are awesome” е пуштен на Јутјуб, и затој уживајте малце у човечки необјасниви спобности и достгинувања.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.