Тој е тај магија на карташки трикови (видео)

Сподели со своите пријатели

Троица момци решиле да ги снимив свои вештине у баратање на карте и од тој што може да се види, момци су прави мастери.

Loading...

Док некој не знае да сложи обичан шпил карте, овија момци се просто играв, и сас руке, и сас сваку карту посебно.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.