Тој е тај фаца док се пунив пелене (видео)

Сподели со своите пријатели

Светски познат бренд Памперс, за потребе на своју рекламу, дошле до интересну идеју да ги снимив мали бебиња у момент к’д мора да се искакав.

Loading...

За да бидев још попрецизни, рекламу гу направив сас успорен снимак.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.