Тој е тај другарска зона (галерија)

Сподели со своите пријатели

Некад другарски е најубаво да се направив некои големи глупости. Може да биде слатко, а к’д имаш другарке може да биде још по слатко пошто можеш да се опуштиш убаво с’с њима и све тој сс изговор дека е на другарску базу.

Loading...


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.