Тој е тај апсолутно прецизна проценка (видео)

Сподели со своите пријатели

Гледајќи га видео, прво што си помислимо е дека е некој фејл, и дека момак ќе се разбие негде на плочник трчајќи у стил на паркур.

Loading...

Меѓутим, не.

Проценка е тачна како швајцарски саат.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.