Т’ј чудан момент к’д треба да ву придеш на девојку што ти се свиѓа (видео)

Сподели со своите пријатели

Много е тежак момент к’д едно мушко треба да пријде на девојче што му се стварно свиѓа. Д’нска све се тој одвива преко Фејсбук и туј су сви много поопуштени, ама у реалност е све некако поразлично.

Овој видео покажуе реално како мушко размислуе цело време пред да пријде на девојче што му се свиѓа, дали ќе га искорпа, дали не, како ќе реагира и тако даље, ама углавном погледнете сами у видео и све ќе ви биде јасно.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.