Тежак е живот шваљерски (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

На интернет се појави снимка од дечка куде виси на ограду на едну терасу у Будву, и како прави Балканци одма сви претпостављав дека е шваљер кој бија прекинат у најубаво.

Според коментари сви су убедени дека виси затој што муж на његову „пријатељку“ се вратија порано дома.

Loading...

фото: Printscreen: Youtube/Podgorički vremeplov


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *