Тешка работа: Трењер на жене што рипав без прслук (видео)

Сподели со своите пријатели

Ларс Ларсон има најдобру работу на свет. Тешко е да се оправда његова титула.

Loading...

Имено, Ларс е вработен како трењер на девојке кои рипав на трамболину без прслуче. Работи у Лондон, и тамо се расправља сас ед’н куп девојке кои се спремав у специјалан камп за натпревар да скакав по трамболину, док им груди летив на сви стране.

Тешку работу има дечко. Стварно.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *