Теретана не е за свакога, можете да настрадате како овога „билдера“ (видео)

Сподели со своите пријатели

Овој е можда едн од најлсни начини како да провалите дека тег е претежак за вас за да не се повредите себе прво, а второ да не земе некој од страну да ве сними па да бидете интернет атракција и сви да си терав сеир с’с вас, како ми с’с овога.

Loading...

Од додуше за среќу преживе, али научи дека теретана ипак не е створена за њега.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.