Терав га да утепа паука, а он вришти од стра (видео)

Сподели со своите пријатели

Девојка му га замолуе да утепа паука што се наваѓа на плафон затој што он има скоро 2 метра и може да га докачи толко високо. Ама он е толко истрауматизиран, па вришти, фаќа се за главу и пада у делириум. Девојка му се смее, а деца ги повише исплаши он него паук.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.