Тек пунолетна, богата, ама без мозак (видео)

Сподели со своите пријатели

Атрактивна девојка од Мексико бидна интернет сензација и тој не по много добру работу. Она е 18-годишна студентка која се толко напила што га слупала авто с’с неколку други, а при тој ќе згазила и татка с’с мало дете.

Дошла полиција да гу спречи, а тек к’д сфатила дека не ву гине затвор извадила 100 пезоса (валута у Мексико) и ги понудила на полицајца како мито, а затој ву извадиле надимак „Lady100pesos” кој највероватно ќе гу прати до крај на живот.

Али у сваку несреќу среќа, откако искочила с’с овј скандал на телевизију, тамошњно издање на „Плејбој“ покажало интерес за њума.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.