„Техно“ дедо на 83 године игра како тинејџер (видео)

Сподели со своите пријатели

Не се фаќајте одма за тој тинејџер, да се разберемо далеко е од тинејџера на 83 године, али тој и не е толко битно ако се земе у предвид дека он у душу е још увек млад и сака такој да се понаша.

Loading...

Работи се за фестивал у Амстердам, па мода дека е и на мало техно траву, ама што е битно. Најважно од све е што он ужива.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.