Тато инжињер смисли роденденску торту што се диза на хидраулик (видео)

Сподели со своите пријатели

Ако тато е инжињер, а маму гу бива за кујну и торте, онда роденден на дете дома не може а да не биде нешто што ќе ги остави гости без коментар.

Loading...

Таква е и приказна за роденден на шестгодишно момче кое посакало за роденден, мама да му испече торту, ама да биде у облика на Transformers Optimus Prime.

IMG_20150828_130521

Желба на роденденка мора да се испуни, и еве како тато инжињер смисли цел механизам, за да син дома биде среќан и горд на свои родители.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.