Татко покушава да исече нокти на ќеркичку, а еве како она реагира (видео)

Сподели со своите пријатели

Овој бебе к’д ќе порасне ќе биде голема глумица тој е хит. Татко ву само што се доближи да ву ги исече нокти она почне да се смее и га насмее и њега, а богами ќе ве насмеев и вас.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.