Татко и ќерка у „beatbox“ двобој (видео)

Сподели со своите пријатели

Татко ву гу предизвика сам на „beatbox“ двобој, ама највероватно после тој се одма и покаја, затој што ќерка му е стварно талент над таленти за овакви ствари. Не дека он ништо не разбира, ама испод њојно ниво е.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.