Таксист – екологист (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Дечко од Русију возејќи се у такси низ прозор фрљи шишенце, али највероватно још се кае, пошто таксист у слободно време е и екологист.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *