Светски економски форум (Page 2)

Сподели со своите пријатели

Рекорден број бизнисмени и владини лидери ќе се соберат следната недела во швајцарскиот зимски центар Давос за да се обидат да ги решат предизвиците кои се движат од глобалниот економски пад до еколошкиот колапс, во рамките на Светскиот економски форум (СЕФ). Loading… „Сите западнавме во некаква криза“, рече директорот наПрочитај повеќе