Свугде се вика секс, само куде њима Geschlechtsverkehr (видео)

Сподели со своите пријатели

Народна поговорка вика дека колко језици знаеш – толко вредиш.

Loading...

Зборење на туѓи језици уствари може и те како да ти помогне да збариш ”рибу на” Охридско езеро. Довољно ти е да научиш да кажеш како се викаш, од куде си, и да кажеш дека сакаш секс, пошто, нема кој не га разбира т’ ј збор.

Ќе те разбере Шпањолка, Литванка, Енглескиња, ама некако тешко ќе ти иде сас ”рибу’ од Немачку.

Еве зашто…


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.