Сви знаев за собирање на прсти, ама дали знаете да множите на прсти? (видео)

Сподели со своите пријатели

Лошо е деца да се учив да собирав на прсти, ама док су мали мора некако да се почне, само што после остане ги на некои у навику па си собирав цел живот на прсти.

Ама не е тој толко важно колко што е важно дека с’га можете да погледнете видео кое ќе ви покаже како да си множите на прсти. Овој су много убави вести посебно за онија што таблицу не гу знаев б’ш најубав


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.