Сви ву се смеев за „несреќу“ што гу снајде, а она е прав професионалац (видео)

Сподели со своите пријатели

Репортерка известуе за олују што се десила, ама пошто е много ладно и дува ветар дешава се да потече течан секрет од нос на свакога, па и репортери су љиди.

Куде њума е проблем што она ваљда не е ни свесна дека тој ву се дешава или па се трудеше да искочи професионалац па продужи да известуе без проблеми.

Затој е мета на потсмев на социјални мреже и ругање, ама она е прав професионалац.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.