Сви сакасва да ву помогнев на девојку у миниќ све док она не чучна (видео)

Сподели со своите пријатели

Жене имав малце поголему предност од мужи у тој што они без проблеми можев да добиев све што посакав.

Loading...

Такој овај млада дама се распрашуе куде мужи, а пошто е убава нормално сви ву одговарав и сакав да ву омогнев, све док не пројде глупак да гу гурне, она да се наведне да земе нешто што ву испадне од руку, к’д од испод миниќ нешто ѕирка.

А што е тој што ѕирка погледнете сами.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.