Сви сакасва да ву намажев грб, све док не сфатисва дека она има „батка“ (видео)

Сподели со своите пријатели

Згодна девојка на плажу прашуе згодни момци да гу намачкав по грб како она не би изгорела, а нормално сви мужи с’с задовољство би прифателе.

Све е ок, док девојка у е’дн момент не се окрене, легне на грб, а у дољан дел од купаќе оцртана мушка алатка. Како реагирав фраери на т’ј призор погледнете сами.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.