Сви обратно – они терсене (галерија)

Сподели со своите пријатели

К’д загледаш што правив овија људи, а посебно како га правив тој, на прв поглед делуе много глупо и смешно, а богами и на втор исто.

Loading...

Интересно е што у овуј компилацију на глупости не се знае кој од кога е поглупав.

Тој ќе оставимо ви да процените.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.