Сви му се смеесва за облекло и говор, а после 20 секунде он ги истресе од гаќе (видео)

Сподели со своите пријатели

Шон Мајли Мур гу „одува“ публику с’с  невероватан наступ на „X Factor“ у Велику Британију.

Loading...

Дека облекло не га прави човека, докажа га овј натпреварувач, затој што к’д се појави облечен како женско сви му се смејасва, ама…погледнете га видео.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.