Сви мислесва дека они ќе се тепав, ама ипак насилство не е решење (видео)

Сподели со своите пријатели

Насилство не е решење за проблеми, тој само може да створи још поголеми и да ги продлабочи, а тој треба да се научи још од помали ноге за да после не дојде до посериозни работе.

Овија дечки појдесва демек да се тепав што и сви га очекуесва, ама они сфатиле дека не е поента у насилство па све заврши с’с играње.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.