Светско возило, босанска заштита (фото)

Сподели со своите пријатели

Занимљива фотографија од луксузно ”ПОРШЕ”, била направена на паркинг у склоп на комплекс Панонски Езера у Тузлу, БиХ.

Loading...

Фотка е објавена на социјални мреже, и бидна прав балкански хит.

С обзиром на тој дека температуре овија д’нови су много високи, власник на Порше одлучија, своега љубимца да га заштити од штетни УВ зрачења на свој, проверен начин.

На нас ни само останује да се надамо дека му е останало некое ќебе за на плажу да постеља.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.