Светските метрополи со спектакуларни огномети ја дочекаа 2016 година (видео)

Сподели со своите пријатели

Дел од европските метрополи со силно полициско обебзбедување прославуваа, а дел од нив во последен момент ги откажаа прославите на градските плоштади поради сомнение за можни напади од тероризам.

Но, дел од метрополите со бројни полициски службеници сепак се одлучија да не ја прекинуваат долгогодишната традиција, па прославија спектакуларно.

Како изгледаше огнометот низ светските центри погледнете во осумминутното видео, бидејќи за жал во Куманово годинава изостана традиционалниот огномет.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.