Свештеник седум дена се молел и постел, мислел дека има моќи како Исус, па го изеле крокодили

Свештеник сакал да докаже дека поседува моќи слични на Исус Христос па се обидел да чекори по вода, но тоа завршило трагично. Џоанатан метју од Нигерија сакал да ги демонстрира своите библиски моќи, но на негова несреќа, тој обид го направил во реката позната како „Река на крокодили“. Не учеше … Continue reading Свештеник седум дена се молел и постел, мислел дека има моќи како Исус, па го изеле крокодилиПрочитај повеќе