Све за љубав на бугарски начин – volume 2 (видео)

Сподели со своите пријатели

Лани у октомври, објависмо едно видео кое га крстисмо ”Све за љубав на бугарски начин”, пошто по содржину на снимено, потсеќаше на онија српски серијали куде се људи пред камере докажуев дали се сакав, па ако се нејќев – зашто се нејќев и тако даље.

Loading...

Тој видео беше право освежење за нас и затој, објавуемо нешто ново што сметамо дека е подеднакво добро и смешно, односно, трагикомично.

У овуј епизоду, оле мале се раскажује за исти проблеми.

https://www.youtube.com/watch?v=k4o5Oy8uzgE


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *