Свака жена би сакала да има овакв сапун дома (видео)

Сподели со своите пријатели

Ако нешто е сигурно, а тој дека свака жена би имала много чисти руке ако у куќу ву донесете сапун што има форму на дилдо, а ако не Ви е јасно зашто погледнете у видео.

Додуше и некои понежни припадничке од мушки пол би сакале да имав оваквк сапун, ама ај да не ги дирамо њима.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.