Сурфа како професионалац, а пие како смок (видео)

Сподели со своите пријатели

Овој е доста храбра девојка која очигледно има солидно искуство к’д е сурфање у прашање, а богами још посолидно к’д е у прашање алкохол.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.