Судбина знае да биде сурова (видео)

Сподели со своите пријатели

Баксуз не се биднуе, него људи едноставно такој се раѓав. Едноставно баксуз или не ипак судбина, у свак случај и двете не можеш да ги промениш. А, иначе ако не знаете како изгледа баксуз еве ви пример па ќе ви биде јасно.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.