Стрит фајт – леш пијан Русија едишн (видео)

Сподели со своите пријатели

Не, не су много пијани. Они су само леш пијани, и освен што не можев да стоив на ноге, не можев ни асално да заманев сас руку, а сакав да се тепав.

Loading...


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.