Страотни пожари низ целиот Балкан: Црна Гора, БиХ и Хрватска во пламен! (фото+видео)

Големи шумски пожари беснеа во Босна и Херцеговина, Хрватска, а во Црна Гора гори половина од крајбрежјето. Повеќе од половина од црногорското крајбрежје е во пламен. Шумскит епожари се шират од Херцег Нови до Сутоморе. Пожарникарите се немоќни поради ветерот, а најтешко е во Луштица. Loading… Луѓето, денеска скокале и … Continue reading Страотни пожари низ целиот Балкан: Црна Гора, БиХ и Хрватска во пламен! (фото+видео)Прочитај повеќе