08.11.2015 21:08

Статичан телефон? Што е тој? (видео)


Не е ни чудо што деца све помалко знаев што е статичан телефон и како се користи пошто, још неродени, они веќ имав мобилан у руке. Пример за тој е видео клип снимен од татка на девојче, кој у хотелску собу гу замолуе ќерку да га склопи телефон, откако татко сабајле наручија будење.

Дете, незнаејќи како се прави тој, вика гу у помош своју мајку.

loading...

© Со преземање на содржината ги прифаќате Условите за преземање содржини
Loading...

Последни наслови

Facebook Comments