Стара цепаница – жар држи (видео)

Сподели со своите пријатели

За да ви биде јасно што значи ”Стара цепаница – жар држи”, само ќе ви појаснимо дека израз доваѓа од Србију, и однаса се на состојбу к’д стари перверзњаци, затечени од кризу на средњи године, мора да најдев помладо месо, све у циљ да добиев барем мал приступ до меѓуножје на исту.

Loading...

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.