С’с селфи стик гу слика испод сукњу – еве како реагирав други (видео)

Сподели со своите пријатели

Дека е малце перверзњачки може слободно да се каже, али у прашање е социјалан експеримент.

Loading...

Другар не ги слика сви што ќе продјев него договор с’с едну девојку што гу слика на различни локацие, а на људи покрај њега ги нуди да гу видив слику.

Што мислите како реагирав људи?


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.