С’с овакву инструкторку ако не ослабнете, ќе научите да броите на англиски (видео)

Сподели со своите пријатели

Тетка од Бугарију се снимала за свои „френдс“ на социјални мреже и она држи лекцие како треба да вежбате, ама цело време и брои на англиски, такој да не се секирајте, ако не бидете модел с’с њојни фитнес вежбе, барем ќе знаете да броите до 10 на англиски


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.