С’с оваквога тренера вежбање никад нема да ви е проблем (видео)

Сподели со своите пријатели

Ако сакате да вежбате треба мотивација, а овој е слободно може да кажемо е’дн од најбољи тренери што некад ќе имате прилику да ги видите.

Loading...

Не затој што он покажуе кој знае какви вежбе, ама он е добар мотиватор за сви што сакав да направив нешто повише од обичан тренинг.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.